Pages

Monday, November 30, 2009

::orang macam engkau...patotnye harus dapat lebih dari yang itu::



badan penat!
hotak sesak!
tibe2 engkau tambahkan lagi kerumitan...
hati aku jadi panas, hangen satu badan! tau tak??!!?!

insiden:
di rabe badigol so'ot walaupon nampak educated (maksud saye disini, educated kerana berpakaian opis dan tidak bermuke pecah rumah)

tempat kejadian:
dalam bas Seranas yang sesak (maksud saye disini, sesak sehingga semua orang didalamnye seperti ikan sardin penyek dalam tin)

alkisah:
ketike didalam bas yang penuh sesak...ade seorang badigol haprak ni kat hadapan saye sedang melandingkan tangannye kat beg seorang india pompuan yang kebetolan kat depan saye jugak, boleh imagine tak situasi ni?? suketi kamu2 lah nak imagine macam mana...yang penting saye puas dapat menzahirkan perasaan saye melalui tulisan picisan saye ni...

Anyway sambung balik cerita....Dalam die dok landing2 tangan die kat beg pompuan tu, tibe2 tangan die terlandinglah pulak kat d*** saye...demmit! tapi hotak saye yang suci ni xde lah nak terpikir apa2 plak, yang saye pikir mungkin badigol itu tidak sengaja melandingkan tangannye jadik saye cube mengenjakkan dan mengadjustkan badan saye sedikit supaye die tak terlanding untuk kali keduanye, tapi.........saye mule naik hairan apabila tangan si badigol ini turut terenjak skali dan terhenti di posisi yang same...Arghhhh!! ini dah lain macam! apa lagi hangen satu badan pon mule meniupkan kuasanye keseluruh pelosok jiwe. Darah pon dah mula naik memenuhi ruang2 kepala.

Apalagi, saye mengunekan kuasa beg saye yang berat cube menepis tangan si badigol itu dan alhamdulillah nampaknye seolah2 berhasil..and kebetulan diwaktu itu ade pulak penumpang yang mo turun, maka kesesakan bakal berkurangan....

Tapi yang xpuas hatinye, badigol itu masih duduk dekat dengan saye....marah masih menebal kat dalam jiwe saye ni lalu saye membelakangkan die sebab xmo terpandangkan muke die yang saye rase nak lempang2 je tu...

Tibe2, sedang saye mengelamun..saye rase ade sesuatu tersentuh p******** saye! Memang tak lain tak bukan la, tangan si badigol so'ot tu jugak rupenye....Haisshhh!! ini benar2 mendatangkan marah. Lalu dengan sekuat daye, tanpa berpikir empat jute kali sekalipon... saye bertekad menghadiahkan penyiku sulong saye yang runcing ke arah perutnya...Yess! tepat pade sasaran. Saye buat2 muke tak bersalah walaupon dalam hati sebenarnya senyum sampai tak cukop pipi, hahahaha~

Maka, si badigol itu terus menjauhkan diri sampai lah saye berjaya sampai ke rumah dengan selamatnye.....senyum2 lagi walaupon marah masih bersarang di hati~!


p/s: kepada badigol so'ot itu...Sedap bang! penyiku saye tu memang jarang digunakan...saye hadiahkan special untuk abang yang bengap dan sangap barangkali
:D
peace no war






4 comments:

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

haaa...badigol nye mamat tu, siot sgt2. u shud bagi die flying kick je. hehe..peace. hati2 next time. orang ni tak leyh caye sangat. =)

Nore said...

bagus2 ko buat mcm tu.padan muka pervert tu.kalau ko pakai heels,pastu buat2 terpijak kaki dia..padan muka dia.

Beautifool Life said...

\(^ ^)/

Blossoming Rose said...

syikin & nore : thanks :D

en. azmi : ni suke bg pihak sape nih??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...