Pages

Friday, April 23, 2010

::sebagai menu pembuka::


HAVING FUN

...saat mula2 jejakkan kaki kat tempat tu...takot sebenarnye tapi buat2 berani jek. janji saye boleh kegilaan sewenang-wenangnya sambil having fun!...


layankan je lah 2 3 keping gambar ni dulu yea..cerita beserta gambar yang banyak, lain hari saye story2 oke...adeh, masih kepenatan mahu story panjang2, maklomlah saye ni kalau masukkan gambar dalam entry mesti nak edit2 dulu gambarnye. mengedit gambar ni plak bukannye sekejap, ambik mase so paham2 jelah bila mase nak publishkan kan. Overall, yang boleh saye cakap kan disini hanyalah...saye sronok banyak sepanjang aktiviti ini :)


pagi


tengahari


petang



*entry ini tercipta sebab cik aisyah cakap blog saye ni dah senyap balik...so, konon2nye nak tunjuklah yang saye ni sebenarnye masih lagi bergiat aktif dalam dunia berblog ni :)



3 comments:

Ina said...

wow :)

dia said...

wah tahu x saya rs jeles dgn anda..aishh bl turn sy pulak..

Cik bunga mawar said...

ina: best uols....

dieya: babe, takyah nak rasa2 jeles lah, geget kang hahaha....ade lg ni, nak join x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...