Pages

Sunday, August 2, 2009

::minggu-minggu yang bakal busy::



Attoiiiyaiii~! perasaan sekarang ni tengah bercampur-baur.... Bukan ape, saye bakal busy minggu-minggu yang mendatang ni, xcukup otak nak pikir sume etc...dek kerana kesuntukan mase, inilah akibatnye,poning2 and penat2 memanjang, taksuke,wahahaha wawawawa ='(

minggu depan, final exam untuk due lagi stream..islamic banking dan juge investment. Saye dah cukup bersedia kah? ohoho, saye pun tak tahu....anda sume doakan saye oke~! Lepas tu (CSR) Corporate Social Responsibility plak. Untuk 4th rotation ni, mungkin budak2 FSTEP akan pergi mencantikkan landskap or tanam2 pokok...Then 8 August, I'll be away for 10 days to (OBS) Outbound School Lumut. Jangan rindu2 sama saye tau =))

Anyway abeslah saye, dengar cite daripada pengalaman2 senior memang tough la program tu...nanti balik sure hitam legam punyelah,hoho~ Kat sana nanti ade mcm2 aktiviti antaranye kayak kat laut, solo camp, junggle tracking, etc...agak menakutkan bunyiknye tapi macam enjoy je kan...So, saye takkan lepaskan peluang-peluang yang macam tu, LUMUT, here I come...I'll be back with tons of pictures and stories oke~!


tarikh2 penting

5 August:
final exam for islamic banking and investment!

6 August:
CSR

8 August untill 17 August:
OBS Lumut

19 August:
start intership




perkara2 yang patot saye buat sekarang ni:

1) study, study, dan terus study...sebab final exam dah dekat,ohoho~
2) pikir and packing barang2 yang nak dibawak pegi OBS Lumut nanti (attoiiyaii...xsukenye packing2 nih. Ade sape2 yang nak tolong saye packing...pleaseeee~!)






9 comments:

CpMooN said...

all the best in your undertakings, not only in the final exam but everything :D :D

p/s: study, study...

Blossoming Rose said...

yup....thanks,

p/s:nothing but study,hoho~

Alin said...

rose goodluck dear! :D

Si Rebung said...

gudlusk kak rose.. oke.. g study!!!

rockmetaller said...

cun blog..i follow ur blog k...=)

Beautifool Life said...

dah start nak bersawang dah blog ni...

Blossoming Rose said...

alin: thank you sayang ;)

nad a.ak.a. rebung: thank u jugak untuk u...skang dah takyah study, bahagia hahaha...

rockmetaller: cun ke blog, malu...neway, time kaseh ;p

encek azmi a.k.a. beautifool life:time kaseh sbb ingatkan...mmg dah berkurun xjengah, huhu...

:+:+: Ashikyn :+:+: said...

hye~ gud luk =)

Blossoming Rose said...

ashikyn:

thank you...bende2 tu sume da abes da... yg tinggal skang internship jek sbb baru mule seminggu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...