Pages

Sunday, August 2, 2009

::wah! adik saye yang berbakat::




ini adik saye, Adam, comel tak~? if uols tak rase die comel pon takpe coz beauty is in the eyes of the beholder rite..mungkin saye je kot yang rase die sangat2 comel sebab die adik saye kannnn, ehehe =))...

anyaway, saye rase adik saye nie tersangat la creative sebab die pandai melukis...bagi saye, creativity bukan diukur melalui kecantikan atau kekemasan sesuatu lukisan tu tapi ianya tergantung pade idea dan cara ia disampaikan....saye dapat merasakan bahawa hasil2 diorang ni adalah sangat ikhlas dan jujur, betol tak? lagipun, lukisan diorang2 ni langsung tak terikat dengan mane2 rules. Diorang bebas nak luahkan ape sahaja.... (jelesnye...mcm nak kembali ke zaman kanak2 saye or mungkin mau jadik kanak2 selamanya....have a freedom dari segi pemikiran dan feeling,hoho~)

berbalik pade cerita adik saye td...adik saye pernah bagitau saye tentang cita-cita die. Bile besar nanti die nak jadik architect macam kakak saye...hopefully die akan capai ape yang die mau kan itu =))

kat bawah ni adalah antara hasil nukilan die menggunakan 'software Paint'...(saye malas nak letak semua sbb terlalu banyak)...giler banyak die conteng kat dalam laptop saye nih tp saye tak kesah...So people, enjoy oke~!





3 comments:

CpMooN said...

ur brother is awesome, i must say!!

Blossoming Rose said...

thanks moon ^___^

Si Rebung said...

hebatla adek kak rose!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...