Pages

Sunday, April 5, 2009

::hari sabtu yang indah::



masa: pagi
lokasi: FSTEP
aktiviti: practice tarian tradisional
difikiran saya: Maria [rakan sekelas merangkap coreographer kelas/group saya] cakap saya menari dah agak okay [average]...yeaaaa!! satu peningkatan buat saya..


masa: tengahari/petang
lokasi: Burger King Masjid Jamek
aktiviti: makan beramai-ramai
difikiran saya: sedapnyaaa!! dah lama tak makan burger king...





masa: petang
lokasi: KLCC
aktiviti: tengok wayang 'Knowing'
difikiran saya: cerita ini sangat best...scene accident dia sangat real and ngeri, pastu touching bila datang part sedih [saya tengok Bai nangis, saya juga,huhuhu..] anyway, dia punye ending jer agak kureng best sket...[overall, tak rugi kalau tengok]



masa: petang
lokasi: KLCC
aktiviti: tengok pameran F1 BMW-SAUBER
difikiran saya: saya sangat suka F1....dulu masa sekolah, sanggup berjaga tengah2 malam semata-mata nak tengok perlumbaan ni[pastu kena berleter ngan mak suruh tido]...tapi sekarang dah tak berapa ikuti sangat




masa: petang ke malam
lokasi: KLCC
aktiviti: window shopping
difikiran saya: sangat best...perasaan nak bershopping itu sangat indah,hahahaha




*what a HAPPY life...enjoy every moment that comes ^_~


2 comments:

sunflower said...

rose...jiwangnye blog.. :p

btw..ske pic 2nd las tuh..haha~ cute mute ja pic tuh..lalala~

ceh, ko pn nanges tgk knowing..kecoh cm ak sorg je nanges.. tp ending die mmg agk senget sket la..hak hak

Blossoming Rose said...

Bai,

ko baru nak tau ke kita nih mmg cute miut ;p

apa2 pun..yang penting ko nanges dulu dari aku kan,ehehe

^_~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...