Pages

Friday, February 12, 2010

::'second' yang membencikan::


saye dah cuba buat sebaik yang mungkin. buat yang termampu.
tp....

*sad*

selalu macam ni. silap sikit saja. tapi mampu mengaburi, menutupi seribu kebaikan.

*penat*

hati saye sakit. tolonglah faham. saye benci menjadi yang 'second'. 'second' itu menyedihkan. 'second' itu membencikan.


4 comments:

aishah_conteng_je said...

awak...awak kekasih gelap ke..
ke aishah salah sangka ni?

emmm...tapi kalau betul.

sakit..memang sakit

dearist anys said...

second cemane mksd u.

ena said...

kadang2 yang second tu lebih better dari yang pertama...mesti ada hikmahnye :)

Blossoming Rose said...

aishah:
syg, entry kali ni xde kaitan pon dengan kekasih gelap....tak sempat nak jadik kekasih gelap pon, ehehe~

well, menjadi kekasih gelap memang sakit,sangat setuju tentang itu.... sama juga sakitnye macam cinta yang tak sempat terluah~


anys:
second disini bermaksud, tiada kepentingan langsung dalam banyak hal...rase seperti dianaktirikan~


ina:
mungkin...well, akan sentiasa cube jadik positive. Thanks syg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...