Pages

Thursday, July 29, 2010

::mahu memperkenalkan kekasih gelapku::


taddaaaa!
kekasih gelapku!

gelap tak? gelap tak?


cube anda2 bulatkan mata anda sebulat2nye. nampak tak? ala, yang kat tengah2 dan yang paling hitam tu. nampak tak? ha! itulah kekasih gelap saye sekarang ni. memang gelapkan tp seksi u, ai kasik posing nampak montot jek kat dalam gambar tu. sebenarnye kekasih gelap saye ni ex-kekasih kepada yang baju merah tu (bukan si ketod Adam kat sebelah saye tu yea, tapi yang tinggi sikit tu. harap maklom). dulu saye suke die secara sembunyik2, tp sekarang dah officially jadik chenta hati saye yang sah.

well, kekasih hati ai tu masih xdak nama lagi. sebab tuan die (eh silap sbb kekasih hati die) tengah dalam ketingtongan sejak due tige menjak ni. kepala sarat dengan banyak benda jadik semue nama dirasekan amatlah tidak best sangat buat mase ni. tapi kalau ade sesape yang try suggest name kat chenta hati ai tu pon bagus jugakkan kan. hurm, esok nak bawak kekasih gelapku itu pergi jenjalan di putrajaya. yeahhhh! lompat tinggi2! (konon2nye chenta hati ai tu lah yang eksaited lebih2 oke) harap2 sampailah kerumah yang hendak saye pegi tu yea.


kate hati: itupon nak kecoh.
kate hati riak: biasalah benda barukan kan. wahahaha!
kate hati: poyo!


6 comments:

Jamiel said...

Gelapnye kekasih hati tu..
Jg bebaik, tkt nanti calar lak..

Aeddy Asdy said...

Cinta Ati..ekk...gudey gudey...lau nak join rasa-rasanya cinta ati awak tu benarkan tak...heheheh

~~>merayau-rayau di alam maya, alih tersinggah kat sinilah pula..i just follow you..c u when i c u again...

Lil'Vamp said...

wah..congrats..kekasih gelapmu yang terbaru yer...I'm blog walking here...^^'

Cik bunga mawar said...

jamiel: thank u

Aeddy asdi & lil'vamp: welcome2...nak singgah banyak2 kali kat blog ni pon xde hal, free of charge :)

Fulamak^^1082 said...

Oh..boleh ek...okeys..thanks..

Fulamak^^1082 said...

ops..lainlah pula username tergune..hikhikhik...saya aeddy asdy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...