Pages

Sunday, July 17, 2011

::Segmen Kenal Blogger Sampai Juling::

tengah-tengah blogwalking tadi, tetiba ternampak entry cik najihah ni.
hurm, terus jadi berminat [adoii! terpengaruh ngan si dieya la ni]
harap-harap la dapat tambah kenalan :)

So, this is my first time nak join segmen yang bloger lain buat.
[tetiba terasa berdebar-debar la pulak ]



NAMA PEMES: cik bunga mawar
TEMPAT KEJE: AIA Shared Services, Cyberjaya
KATA-KATA UNTUK Cik Najihah: Thanks cik najihah sebab buat segmen macam ni.sangat berguna pada bloger tak berapa nak pemes mcm saya ni...well, harap dapat kenal bloger-bloger lain.



..THANK YOU VERY MUCH..

8 comments:

cik najihah said...

tq for joining sis..
welkem..kite kenela tolong sesame blogger kan hee

Cik bunga mawar said...

yeah yeah!
cik najihah dah terjah blog kita :X

CikMiMiey said...

selamat berkenalan !

btw , mekaseh jugak lah sudi main2 buat ayat tadik tuh .. huhu

comel je senyom :)

Cik bunga mawar said...

hahaha, memang kelakar pon pepagi dpt buat ayat yg macam tu hehehe~

ninie_azriena said...

singgah cnie ye..
salam persahabatan dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

hira said...

hehe. singgah sini. salam perkenalan :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/07/segmen-kenal-blogger-sampai-juling.html

Aimifiqa said...

sesi terjah menerjah. dari segmen Cik Najihah. Happy blogging. :)

Cik bunga mawar said...

NINIE_AZRINA:Salam perkenalan jugak and thanks ebab datang singah2 sini :)

HIRA:thanks dear...salam perkenalan jugak :)

AIMIFIQA:Hi...jom kita terjah lagi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...