Pages

Sunday, July 31, 2011

::kami datang nak duit raya::


1) Tajuk contest -DONE!


2) Tepek homemade card/banner Anis - DONE!

nak duit raya, klik SINI


3) Buatkan satu homemade card yang kreatif - DONE!card ni dah buat lama dah...hope still boleh guna yang ni oke, anis :)


4) Tagkan 2 orang rakan - nak gi tag kejap, pastu DONE!
saya nak tag 2 orang bloger ni (sebab musababnya diorang ni suka mengjoinkan diri dengan segmen2 bloger lain. kawan2 jom kutip duit raya sama2):


5) Link kan ke entry [Contest Anis: Kami nak duit raya!!!] - kejap lagi DONE la!



* anis..nak duit raya oke [tetiba terover plak]
:)
*dikesempatan ini, saya nak ucapkan selamat berpuasa dan selamat beramal sempena bulan RAMDAHAN AL-MUBARAK ini.





11 comments:

Aku DaN SeSuAtU said...

nice card..bcground sma dengan bground blog:)

Cik Purple Pinkypuff said...

wah.. cantek dan kretip..:) jeles cp ngk..:) jom terjah blog cp.. :]aa
KLIK dan KOMEN entri INI..:)

CONTEST KAMI DTG NAK DUIT RAYA:)

Cik bunga mawar said...

aku & sesuatu: baru perasan sama ngan backgroud blog bila wak cakap hehe...

cik purple pinkypuff: thank you..tp kreatif bab posing je sbbnye background tu memang dah cantik terletak kat situ hehehe~

anismelon said...

wahwah..nice gitu..heeee..hijau je..sejuk mate memandang..

btw tenks erk sudi join..:)

Cik bunga mawar said...

anis, sape yang taknak join kalau dapat duit raya kan kan...

*terbeliak bijik mata :)

cik najihah said...

tenks tag..baru dapat on9 ni

Cik bunga mawar said...

najihah: lah ye ke...patut diam jek.

lately ni internet mmg mcm lembap sikit kan~

lilypelangi said...

gudluck ! :)


nice la (:

Cik bunga mawar said...

cik lily pelangi...thanks datang singgah :)

Bella said...

Lawa la...^^
Good Luck...

Cik bunga mawar said...

thanks bella :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...