Pages

Sunday, February 8, 2009

::apakah itu TAGGED kawan-kawan::



alamak!!

...saya di TAGGED oleh karen...

Directions: Once you’ve been tagged, you have to write a blog with 16 random things, facts, habits or goals about you. At the end choose 16 people to be tagged, listing their names and why you chose them. Don’t forget to leave them a comment or tag them in your note to read this



1. sangat pemalu.. extremly



2. susah nak membezakan antara kiri dan kanan... selalu ada problem bila nak tunjuk arah bila jadi co-pilot....mesti susah time nk ambik lesen memandu nanti, huhu



3. Hobi masa lapang gigit kuku [dah lama tak guna kepit kuku...serius]


4. Fanatik terhadap apa2 sahaja yang berkaitan dengan jepun,korea or taiwan…. terutama drama or film diorang. Sometimes, mood akan jadi baik bila dapat tengok drama or movie diorang sehinggakan sampai terbawak-bawak dalam kehidupan seharian


5. phobia belajar english... belajar japanese language lagi senang daripada belajar english language ...Terasa english susah sangat...mungkin sebab pernah kena lempang ngan cikgu english masa darjah dua dulu kot


6. Boleh melantak apa sahaja. Tapi kalu diberi pilihan tak suka makan ketam dan udang. KETAM: Masa kecik2 pernah makan seperiuk ketam busuk, so dah jadi phobia sampai sekarang....UDANG: Kalau nak makan udang mesti terbayang ulat kayu (warna putih) sebab masa kecik2 dulu suka main kat batang kayu reput


7. Gayat di tempat tinggi, takut nak dekat dengan air sungai/tasik/kolam yang kita tak nampak dasarnya…terbayang ada raksasa air yang akan tangkap kita, takut gelap, takut jarum [fear factor aku terlalu banyak untuk disenaraikan]


8. lebih geli pada ulat bulu, beluncas, ulat sampah, ulat buah, ulat daun atau apa2 jenis ulat (larva) berbanding lipas atau katak. [Geli sampai tengok gambar ulat2 tu pun terasa lain macam]


9. Sangat suka berangan2 [Hidup seolah2 di alam fantasi]


10. Keyakinan di tahap yang paling minimum. Susah untuk membinanya tapi mudah untuk dimusnahkan oleh orang lain [tengah berusaha untuk meningkatkannya ke tahap maximum]


11. Sudah hampir mencecah 24 tahun tapi tak pernah ada couple [Dah nasib badan]


12. Selalu menganggap dunia ini indah, aman dan makmur [padahal, realitinya, hancur]


13. Easy to fall in luv tapi susah untuk meluahkan terutama pada orang yang berkenaan [Lebih suka memendam walaupun tahu ianya amat menyeksakan jiwa raga]


14. ...If I like someone, I will ignore him. pura2 tiada apa2 [tak nak dia tahu aku suka kat dia....malu siot]


15. dulu saya tidak suka senyum...sebab kakak saya kata saya senyum macam kucing tapi sekarang lantaklah apa orang nak kata...kucing tu kan comel =)


16. Tidak boleh orang meninggi suara kat aku, mesti darah menyirap time tu jugak [aku sebenarnya susah nak marah]...siaplah!!

...and orang2 yang saya mahu tagged pulak ialah, YOU16kali...
so, kepada sesiapa yang melawat blog saya ni...andalah orangnya!!



4 comments:

buck said...

kami tag karen dia tak jawab2 lagi dia tag org lain plk...hahahahaha

Blossoming Rose said...

Loh ye ke...
xpe buck...nantikan ku paksa karen jawab tag ko =D

Adilla Maaz said...

ros...rindu awak..suke bace awak punye 16 thingy..some of that same ngan k.dla..

Blossoming Rose said...

kak diela, i miss u too...

*da lama kita tak dok kat tingkap and pandang langit smbil bercerita tentang kita2 kan,huhuhu...

i really MISS that moment...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...