Pages

Sunday, September 21, 2008

Bercanda di tepian P.A.N.T.A.I.

OMG...My otak tengah serabut gila..I am so stress up, rite now!! God please help me...! I need a break from all this but I cant....Selagi shooting xsetel, aku tetap tak dapat hidup dengan tenang ='( Hope everything akan setel dengan cepat and penuh kejayaan...


Someone please take me out of here! Lemas, rimas semua ada... Kalau boleh aku nak pergi pantai. Mengadap laut, dengar bunyi deruan ombak menghempas pantai....Tak pun duduk sorang-sorang sambil menghayati keindahan pantai, melihat lautan yang kebiru-biruan sambil mendengar lagu-lagu yang tenang [mp3 ke or whatsoever] ~ contoh : dengar lagu lucky by Jason Mraz, haaiiisssh...bahagia sungguh,hehehehe...


So, ada sesiapa tak yang sudi nak bawa me ke pantai??? Please....





me and myself ~rose~

2 comments:

adillamaaz said...

rose...k.dla pun nk pgi pantai jgak..nk relax kn dri n nk serenade kn diri yg serabut sgt..nk dngar lgu lucky jgak..jom kite pgi pantai..tpi sape nk bwak kite...huhu

Blossoming Rose said...

tu lah k. diela...
mmg nk gi pantai tp sapa ntah yg nk bwk kita,huhuhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...