Pages

Tuesday, May 5, 2009

::hidup biar sedap~!!::



tadi balik keje terus gi massage and reflexology kat kakiku The Power of Touch

disebabkan stress sudah di tahap yang melampau, tanpa banyak fikir terus terima sahaja pelawaan seseorang untuk pergi massage-massage ni...first time memanjakan diri kat tempat mcm nih, hihu~!!

phew~!!
sedap ~_^

saya amik package Quick & Easy II, dan orang yang urut saya tadi tu, nama dia Sarah [5 years experience]...besttttt dia urut walaupun sumetimes terasa sakit...Sarah ckp saya ni sangat stress sbb masa dia massage shoulder saya, dia kata keras sangat...patutlah family/kawan2 saya pun xsuka urut badan saya [diorang kata keras sangat and tak sedap nak massage-massage nih...hampeh~~!!]



...Quick & Easy II...
40 minutes foot reflexology
+
20 minutes head & shoulder massage/hands reflexology

...price...
RM 51

...benefits of reflexology...
+reduce stress and tension
+improve blood circulation
+alleviate circulation
+balance the nervouse system
+boost the lymphatic function
+stimulate a sluggish and congested system
+improve sleeping patterns
+increase energy and vitality
+detoxify and cleanse the body
+improve skin tone and condition
+promote self-healing

...outlet...
kakiku
The Power of Touch
Lot 3f-10, 3rd Floor, Sacc Mall,
Jalan Perbadanan 14/9, Seksyen 14,
40000, Shah Alam,
Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5512 5605
H/P: 60i6-2425585




* rasa macam nak jadikan acara ni sebagai acara wajib setiap bulan boleh ;D



9 comments:

buck said...

wah2.besh2..

Blossoming Rose said...

memang best punnnnnnnnnn =)

buck said...

laki pun boleh pi ka nih???heheh

Blossoming Rose said...

boleh jer...
sapa kata tak boleh~!!
habaq mai...

*dia punye tukang urut ada lelaki n perempuan...so pilih2 la yg mana ang sukeee ~_^

wawa_syazwany said...

best2...mcm nk join gak la massage ni... =D

wawa_syazwany said...

erm..menjwb persoalan kak rose bout life wawa skang, actually it wasn't gewd as i expected.. =(
huuu...but it's ok then,2 la namanya hidup kn.. =)

JaJa anak Pakcik Usop said...

hmm, ne yang rasa nak melegakan kaki yang kesakitan dan kepenatanan ne. hehe..

Blossoming Rose said...

best jaja...

DeeplyInArt said...

Good day ! Do you turn to get help to any specialized tricks to promote this portal ? Can't wait to see your reply.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...