Pages

Friday, September 19, 2014

452. Segmen: Saya sayang Blog saya!



Hi semua! :)

Saya sayang blog saya! *shout kuat-kuat*

Dan mesti korang pun sayang blog korang kan? Kalau sayang, apakata kita reramai join segmen by AYU INSYIRAH. Senang je kalau korang nak join, hanya klik je kat banner comel di bawah ni okay :)




Hi, saya Cik Bunga! Selamat datang dan selamat berkenalan semua :)

Domo Arigato Gozaimasu and Sayonara!








16 comments:

mama 3farhanah said...

Selamat bersegmen. Dari segmen yang sama.

Cik bunga mawar said...

Selamat bersegmen and selamat berkenalan :)

aRz MoHa said...

selamat bersegmen dan semoga berjaya

Cik bunga mawar said...

tq arz moha :)

hidayu ayumie said...

selamat bersegmen
singgah bw dr segmen yang same juga
http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html
jemput la

MissNadia said...

salam singgah dari segmen yang sama:
http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

join segmen bloglist N juga:
http://kapas-putih.blogspot.com/2014/09/segmen-kapas-putih-october-bloglist.html

AyuInsYiraH said...

terima kasih ye sudi join segmen ayu ni... jom kita sama2 blogwalking dan follow blog kawan2 kita yg join segmen ni... dibawah ade link senarai peserta segmen..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/senarai-peserta-segmen-saya-sayang-blog.html

siti zawiah said...

singgah sini..

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Azraa Lyana said...

singgah sini
http://azraalyana.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Hikayat Seorang Budak said...

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) segmen: saya sayang blog saya

Cik bunga mawar said...

hallo semua...tq sangat sbb sudi singgah sini...if ada masa, nanti saya buat kunjungan balas yea :)

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

Cik bunga mawar said...

hi Yun Sing, thank you singgah sini and saya dah buat kunjungan balas :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Cik bunga mawar said...

Hi Hani :)

Thanks singgah sini~

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-saya-sayang-blog-saya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...