Pages

Friday, September 19, 2014

453. Perjalanan Blog Bersama Nur As!



Hellllloooo!

Haish, nampaknya, malam ni, malam saya rajin nak join segmen-segmen bloger lain. First of all, terasa nak join segmen by CAHAYA ALAM MAYA ni sebab terpandang akan bannernya yang cantik. Seriously terpukau! :)




Cantikkan banner ni? Kalau korang nak join jugak segmen ni, sila lah rajin kan jari anda tu untuk klik banner kat atas nun.

Okayla, thats all from me! Bye and adios :)







20 comments:

acik watie said...

Acik singgah dari segmen yang sama

http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

Cik bunga mawar said...

Hi Acik :)

Selamat bersegmen dan selamat berkenalan hehe

aiman liyana samat said...

selamat bersegmen dari segmen yang sama

Cik bunga mawar said...

hi awk...thank u sebab sudi singgah sini :)

nur as said...

Selamat bersegmen!
Thanks ye join :)
Senarai dah update.
Jom blogwalking!
http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-perjalanan-blog-bersama.html

Cik bunga mawar said...

ok..thank you :)

Azraa Lyana said...

good luck :)

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa singgah la ke blog ayu..ayu ada buat segmen juga...nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

Cik bunga mawar said...

hi ayu, hi azraa...thanks singgah sini :)

budak said...

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Perjalanan Blog Bersama Nur as

budak said...

Blogwalking dari segmen yang sama. Good luck :) Perjalanan Blog Bersama Nur as

Eda Johari said...

Datang singgah sini dari segmen sama :D selamat bersegmen yaaa...

aRz MoHa said...

singgah dari segmen yang sama.
salam perkenalan
done follow sini

Cik bunga mawar said...

thank you singgah sini budak, eida johari and arz moha :)

Aina Akmal said...

Singgah dari segmen sama. Jemput ke blog Aina pula ye~ ^^

AinaAkmal

Ratu Pimples said...

Selamat bersegmen :)
http://ratupimples.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

Farrah MF said...

Salam kenal,
datang berkunjung dari segmen yg sama
Jemput singgah From FAMF Tower

done follow :)

Siti Nurzafirah said...

selamat bersegmen... good luck..

http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

Siti Nurzafirah said...

selamat bersegmen... good luck..

http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/perjalanan-blog-bersama-nur-as.html

Cik bunga mawar said...

Aina Akmal, Ratu Pimples, Farah MF & siti nurzafirah:

hallooo semua yg sudi singgah sini...if saya ada masa, saya akan buat kunjungan balas yea :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...