Pages

Saturday, September 20, 2014

454. Kerana Terpaksa Aku Relakan!



Cerita dah basi, tapi saya nak letak jugak!

Btw, korang kenal tak diorang ni siapa? Kalau dah tengok tajuk kat atas nun, sure la korang kenal kan kan. Hari ni saya nak letak gambar selfie ngan diorang jer dulu.

Ni throwback masa saya pegi event sempena Episode Akhir Drama 'Kerana Terpaksa Aku Relakan' ni. Cerita pasal event tu nanti eh! Lain hari bila saya rasa rajin nak karang ayat panjang-panjang, saya buat entry pasal ni okay :)



Indah Halina and Me!
(Izreen Azminda)


Abang Zen and Me!
(Amar Baharin)


Fahin and Me!
(Syafiq Kyle)



Okaylah saya dah ngantuk *menguap sambil tutup mulut*

Jumpa lagi di lain entry! Sayang korang ketat-ketat

Ja mata kimasu, muah muah muahhhh :)






2 comments:

Sophia Hany said...

Dpt jmpa yea.. takkan tngkp gmbr je kot..

Cik bunga mawar said...

Sophia Hany:

ada aktiviti lain selain bergambar tu, tp malas gila nak tulis entry ni...kang panjang berjela-jela hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...