Pages

Saturday, October 18, 2014

462. Chick Beep! Bakal jadi viral macam Gwiyomi ke idok?



Ohio gozaimasu :)

Minggu ni saya busy sikit, so tak sempat nak update blog. Ni pon curi-curi masa nak update sebab lepas ni nak gerak pegi main bowling jap dengan rakan-rakan sekerja.

(bz bebenor..lols)

Btw, korang pernah dengar or tengok tak video kat bawah ni? Kawai ne! Watashi wa suki desu :)

Korang agak-agak, lagu ni akan jadi pemes macam lagu Gwiyomi tu tak? Mesti ramai nak memparodykan lagu ni kan kan. Tapi nampak mcm susah jer nak buat sebab lagu ni cepat betul sebutan dia. Siapa yang berjaya buat parody lagu ni, kira hebat gilalah! Gambatte kudasai!


Chick Beep Song!






Saya dok tengok ulang-ulang banyak kali sebab rasa comel-gila-benda-alah-ni :)


Okaylah. Saya kena gerak dah ni. 

Ja ne!






3 comments:

luqman zakaria said...

haha..yang nih..dah viral kat fb tp yang parody kan video nih blm ada kan..tunggulah tak lama lagi adelah tuh yg buat

Cik bunga mawar said...

ha'ah..saya tau pon sebab tengok melalui fb :)

Rodiah Amir said...

nak mampos aku nk hafal gini.. nafas pon kena panjang hahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...