Pages

Saturday, March 7, 2009

::my wishlist for my second salary::

these are my wishlist:-


1. second handphone-k660i Sony Ericsson


already have one for my celcom....but i still need one for my-maybe-new number maxis [ayah saya asyik paksa tukar nombor sebab semua ahli keluarga saya guna maxis....tapi saya sangat sayang akan nombor celcom saya itu,huhuhu]



2. digital camera


teringin jugak nak memiliki satu....walaupun saya
tak tahu menahu sngat pasal benda2 canggih ni



3. a driving licence

wish ni dah lama tertangguh.....hanya menunggu masa yang sesuai sahaja untuk melaksanakannya. Sekarang saya rasa, saya sudah bersedias. Kawan2, nantikan saya untuk join group 'org-yang-dah-ada-driving licence' yea,ehehehe....



*a bit confuse coz I can't have all the three [not enough money ma]...so,which one?
...................
............


after a long thinking....
I have made up my mind.......
I'll take a driving licence first, full stop....


^-^


5 comments:

Hanim Hani said...

kak rose....saye pon mahu camera baru!=)

Blossoming Rose said...

kan2..
bestnyer kalu dapat camera baru,huhuhu...

hanim,
hope u'll get a new one yea =)

Si Rebung said...

kite pn nak la kak rOse...

tp time mampu tu, da x jual bnd2 ni da. huhu

mOga kak rose b'jaye beli. t blh amik2 gmba. hehe

Blossoming Rose said...

hope my wish come true,hahahaha

*nanti leh amik gambar nadia a.k.a si Rebung comel skali...mau? ^_^

Si Rebung said...

mau2..
da ade pn cam nye.

yaay3!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...