Pages

Tuesday, January 26, 2010

::sangat chenta...owh!::


haih! hati sudah menjadi sangat cair tatkala terpandangkan wajahnye yang sunggoh2 chumel ini. Owh! Kekiutannye mengalahkan saye oke. Tergugat jugak kalau2 nanti die jadik boifren saye, muahahaha (berangan tak hengat dunia kan). Silap2 haribulan lelaki perempuan dok ngorat die jek, saye kat sebelah ni dah tak nampak. mungkin macam rumput saje sebab tenggelam dek kekiutan si die, adeh...ini tokleh jadik ni :/


*hamboi2 cik rose, angan2 tinggi sampai ke awan*

*cik rose ni selalu luper nak cerminkan muke dulu setiap pagi lepas bangun tido kot*

*ades, mungkin nilah salah satu sebab sampai sekarang kenapa cik rose masih xdok boifren. Mana taknye, nak yang macam Kim Bum la, Hediaki la, Jerry Yan la... memang xdapek la*

*last2 masok angin keluar asap le jawapnye, wawawawawa..*


oke oke, sudah2! mari saye kenal kan siape die...
(sambung balik angan2 tadik oke)


*jeng*


*jeng*


*jeng*


lets meet my Kim Bum uppa!

KIM BUM UPPA, SARANGHEYO :)

kasik touch up sket gambar ni ngan teknik glowing2 supaye nampak mcm lelaki yang sering munchol dalam mimpi2 ku, owh..bahagienye, buatkan hati berbunge2 :)


waduh2, tengok aksi2 die....pengsan jap!

entry kali ini memang entry yang sangat tak bleh blah, perasan xhengat dunie kan kan....

tiap2 hari dok tunggu depan tv semata2 nak tengok die oke. walaupon die yg bertakhta di hati ku buat mase ini, tapi saye tetap suke juge sama Ji Hoo and Jun Pyo dalam cite tu. Owhhhh!

*Opps! mate keranjang juge rupenye saye ini...*

*kenyit2 mate


7 comments:

bunga ;D said...

handsomenyer mamat kat ats ni..;)

Blossoming Rose said...

tu la kan wak...
cair hati dibuatnye :D

dela said...

suka kim bum!!!!

aaah, how cute he is!! XD

butterfly said...

tinngi angan3 ye cik rose..
:)
*wink**

Blossoming Rose said...

dela: kiut sesangat kan kimbum tu, ahaks~

butterfly: tu la pasal, angan2 tinggi smapai ke awan...so, kalu jatuh memang parah sesangat,hoho~

aishah_conteng_je said...

nape lama tak update ni..

Blossoming Rose said...

aisyah: sudah di update :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...