Pages

Friday, January 8, 2010

::tentang seseorang...sayelah tu::




hidup saye sentiasa dirundung stress tak henti-henti...penat, memang penat. Sometimes trase macam heroin dalam cite2 Korea plak kan, hahahaha...perasan dowh :) Lantak ler saye nak perasan tahap ape pon...bukannye saye tulis2 kat blog org len kan, ahaks (sile muntah darah kalau nak oke...saye tamarah)...

tadik selesai menghadiri interview, saye banyak berfikir...macam-macam yang singgah kat dalam pale hotak saye ni, kalau ikut kan hati mau saje jalan sensorang di Bukit Bintang atau Pavillion... Jalan2 tak tentu hala sensorang memandangkan dah ade kat situ kan...

TAPI, saye ni bute sikit bab2 jalan di KL nih (ekceli, jalan2 di Malaysia la secara am nye,hoho), nanti kang kalau ade orang chulik saye macam mana?! hakhakhak... (itu pon sempat singgah kat dalam pale hotak ni oke)

Jadik, saye padamkan niat saye tu dan terus pulang ke Shah Alam smule. Haishhh, masih tak puas hati lagi..sebabnye hati saye masih mahu belom pulang. Apa yea?! Hurmm....tetibe saye buat keputusan nak memanjakan diri seketika. Saye singgah di PKNS dan dengan konfidennye saye teros pergi melakukan facial treatment, hahaha (buat yg biase2 ajek..facial + die ade wat urutan kat bahu skali)...terasa sangat lega oke, wiu~

Well, mase saye buat facial tu die pasang puisi kat bawah ni..tetiba saye trase ianye seperti sedang mengrefleksi pemikiran saye pade mase itu....



2 comments:

Haida SyuhaDa said...

nek syu pon br pas buat facial treatment...mula2 nak gunting rambut, tp xjadik, terlupa plak nak simpan rambut pjng balik..ekekeke..sesekali diri sendiri harus dimanjakan...

Blossoming Rose said...

yeah~
itu sudah semestinye :)

facial situ best x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...