Pages

Wednesday, August 24, 2011

::Kim Kardashian jual gambar dengan harga berjuta-juta?::


Siapa Kim Kardashian ni? Ada ke yang tak kenal? Actually saya pon tak berapa nak kenal sangat...rasanya yang berlakon dalam siri TV Keeping Up With The Kardashians tu la kan.

Okelah, sekarang saya nak cerita pasal dia. Tanggal August 21, 2o11, Kim telah selamat melansungkan perkahwinan secara rasmi dengan pemain bola keranjang Kris Humpries.


Kalau korang nak tau Kim Kardashian ni telah menjual hak eksklusif photo majlis perkahwinan dia kepada majalah People dengan harga USD 1.5 juta atau RM4,483,200 (sengaja bold kan amount tu sebab nak-tunjukkan-betapa-terbeliaknya-bijik-mata-saya ni tengok angka tu. Dasat giler lah) Kalau nak tau cerita selanjutnya sila kelik murai.com ni.

Mak ai! Gambar kahwin pon boleh buat duit sekarang ni. Seronok betol la kalau dapat jadi artis pemes ni kan. Rasa2nya harga photo tu je, dah boleh cover balik segala perbelanjaan perkahwinan dia tu. Gila lah! Yang kaya terus kaya..yang miskin? Sendiri mau ingatlah....

Well, tak sabar nak tunggu majlis perkahwinan Norman & Memey September ni. Mesti meletop jugak. Fully sponsored tu. Tetiba saya terpikir, sapalah yang nak taja bila saya kahwin nanti kan. Ada ke? Sedih....









7 comments:

Isyraq said...

wauu hampir nak sama harga gambar anak Angelina Jolie... hu3... bakal suami awakla sponsor...

BAIZURA NATASHA said...

Ros..they are crazy kn??
Ko mnt memey ke? ak x ske btl, over bla dpt sponsor bagai.. haishhh

Cik bunga mawar said...

@Isyraq
ye ke? selebriti barat ni memang dasat2 la...haihhh, jeles~

ooo, bakal suami memang wajib kena sponsor tapi lagi best kalau org luar yang sponsor haha

Cik bunga mawar said...

@bai
tu la tuh...memang gila!

aku dulu minat gak la kat memey ni (dia comey cam lisa surihani gak) tp lepas kontreversi tu dah jadi tak minat sangat dah...

sayang, bakat dia dah oke dah cuma tak pandai nak jaga nama, pi terlibat plak ngan benda2 kontroversi...

Cik bunga mawar said...
This comment has been removed by the author.
cayob said...

selamat hari raya geng!....hati2 di hari raya...banyak tu...makanan....takut tak terupdate blog hehehe

http://cayob.blogspot.com/2011/08/cara-nak-elek-daripada-peniga-menipu.html

Cik bunga mawar said...

selamat hari raya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...