Pages

Sunday, October 14, 2012

Bizarre R.E.D


Dulu, saya penggemar hijau...sekarang penggemar merah! Semua pon nak kaler merah....tapi hijau tetap tak pernah lupa^^

My new laptop. Sebab tu sekarang dah selalu online^^ Laptop lama dah tinggal sejarah selepas 7 tahun berkhidmat [Silver color - Hyundai]. Tetap ada dalam simpanan, Sayang!



 Dinner Office tahun lepas. Tema Glitz&Glam. Tahun ni tak pergi sebab takde mood nak bersosial. Sejak dua menjak ni, memang jarang bersosial dengan orang [kecuali orang-orang kat opis la].



Orang lain semua dah pakai smartphone...saya je yang masih setia dengan yang ini [ada Sentimental Value!] Bulan ni genap dah 2 tahun dia dengan saya^^



*Tu jelah nak cerita, bye!



2 comments:

luqman zakaria said...

merah mak ngah semuanyer! hehe..ccantek laptop baru tuh..

Cik bunga mawar said...

mekasih...rajin dtg singgah sini^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...