Pages

Tuesday, October 16, 2012

Yeay!! Dah boleh Cash Out Nuffnang!


Morning guys^^

Alhamdullillah! Walaupon tak banyak mana sangat kalau nak dicomparekan dengan blogger-blogger lain, tapi tetap bersyukur. Jumlah tu based on CPC Campaign je sebab CPUV masih tak layak lagi :/

Lama jugak tunggu benda alah ni. Bayangkan join nuffnang hujung 2011 haritu...tapi sekarang baru terkumpul banyak tu je. Mana taknya, dari hujung 2011 sampailah ke pertengahan 2012 saya jarang update blog. Starting dua tiga bulan ni je baru active balik and time ni lah saya nampak angka nuffnang saya bergerak :)







Hurm, saya rasa tak nak cash out lagi lah. Kalau boleh nak biar jadi 3 angka dulu. Jenuh jugak la nak menunggu tu rasanye^^



14 comments:

Mimie Najib said...

kena rajin berblog la nmpk gya nya kalau nak 3angka kn..hehe..
orng disini pun baru bpe hengget je..hehe..

Cik bunga mawar said...

Tulah...marilah sama-sama bergiat aktif berblogging :)

Khalilah MNor said...

Apepun tahniah... Hasil dr usaha yg tak ternilai tu... :)

Cik bunga mawar said...

mekasih :)

xXx chaos xXx said...

miss sammy was here n done following miss rose n done clicking her nuffnang!^^

^^

Cik bunga mawar said...

arigato gozaimasu :)

Mimie Najib said...

insyaAllah..tgh ada masa ni mmng nak aktif selalu berblog ni.. even xde story pun, blh singgah umh kwan2 yng lain.. =)

Nasuha said...

bestny. tak pyh kluarkn. tnggu dh bnyk bru kluarkn.

Nurul Aini said...

Wahh..seronoknya..tahniah. ^__^

Cik bunga mawar said...

@Mimie Najib: betul tu, idea bukannya selalu dtg, if xde kita merayau-rayau la ke blog orang lain kan kan~

@Nasuha: baiklah...memang itupon hajat dihati^^

@Nurul Aini: Thank you:)

Raudzah Zahari said...

Tahniah...mesti semangat lepas ni...

Cik bunga mawar said...

memang tengah semangat ni hehe

apeq chan said...

awat kami punya nuffnang tak gerak2...

Cik bunga mawar said...

xpe, nanti saya p click2 selalu na hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...