Pages

Monday, October 29, 2012

Segmen Colour Monster by Nisha


Anneyong^^

Wah! Ada orang ajak main kaler-kaler gambar lah!. Haruslah saya menjoinkan diri ok. Ini hobi kesukaan saya masa kecik-kecik dulu...Hobi sejak azali hehe




If kamu-kamu rasa nak join jugak, sila klik gambar kat atas ni yea. Tarikh tutup, 31 Oktober 2012 tepat jam 12 tengah malam. Cepat-cepat! masih sempat lagi ni :)

Ok, dekat bawah ni saya tempekkan doodle monster yang menjadi pilihan hati saya untuk dikaler-kaler kan. So cute!! Kan kan?!

Yang ni pulak, lepas saya dah siap kaler. Macam mana? Ok tak? Kaler guna paint je sebab photoshop tak instal lagi dalam laptop ni. Gigihkan.




Ok. Itu sahaja untuk hari ni. Bye.






8 comments:

kinara kinatara said...

wah cantik awa colour monster 2..hehehe..btrw kina follow sini")

Cik bunga mawar said...

:) thanks singgah

Zee Gee said...

cute..

salam perkenalan.. =)

Cik bunga mawar said...

thank you

slm perkenalan juga :)

D i n said...

lawa awak kaler :)

Cik bunga mawar said...

lawalagi encek din punya monster...saya punya mcm kanak2 rebina jer hehe

Kara =) said...

wahh..comelnya..guna paint pulak tu..mmg gigih! hoho

Cik bunga mawar said...

sampai juling la bijik mata sebab gigih mengkaler2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...