Pages

Monday, October 15, 2012

Simple Segmen: Saya nak blogwalking^^


 Assalamualaikum semua^^

Sekarang ni saya mcm terlebih  rajin dan banyak masa nak berblogwalking ke sana ke mari. So, sementara rajin ni lah saya akan menggiatkan diri menerjah rumah blogger-blogger lain. Nanti kalau MALAS dah datang, tinggal harapan je lah.




Anyway, tadi masa tengah blogwalking nampak segmen kat atas ni. So, tetiba rasa nak join sebab cara-cara dia simple je. Tak payah nak buat entry bagai [ok, saya buat entry ni disebabkan terlebih rajin]. Well, if you guys interested, klik gambar kat atas ni yea. Tarikh tamat segmen, Oct 19, 2012 - 2.30 petang.


SALAM KENAL SEMUA^^




6 comments:

MISS Z BERCELOTEH said...

tenkiuu sebab buat entri + join :)

Cik bunga mawar said...

welcome :)

Acik IeyMah said...

haippp..mai sini singgah dr segmen miss z buat tu..hope ada fri dpt baca entry2 baru awak..

Cik bunga mawar said...

hello..thank you singgah sini

will visit you back...waitttt^^

Raudzah Zahari said...

salam kenal dari segment yang sama..and follow your blog too...

Cik bunga mawar said...

salam kenal jugak^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...