Pages

Monday, October 22, 2012

Cerita pasal Nuffnang lagi?!


Cuba tengok angka dia? Dah makin bertambahkan. Baru minggu lepas angka dia RM64.25. Sekarang dah jadi RM80.00. So, kat sini saya nak ucap terima kasih pada awak-awak, kamu-kamu dan korang semua yang rajin datang singgah sini and klik kat iklan-iklan tu. Don't worry, bila saya berblogwalking pon saya akan singgah di blog kamu-kamu sambil klik-klik nuffnang tu.


THANK YOU KORANG :)





*Saya perasan bila time cuti-cuti especially time raya-raya mesti trafik kurang sikit....maka nuffnang pon tak akan gerak banyak







3 comments:

luqman zakaria said...

wah! cepatnye naik...sy punyer nuffnang dok tahap gituh jer~

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

banyak tu...blh cashout la lepas ni :)

Cik bunga mawar said...

@luqman zakaria
xpe2...nanti saya pon tolong klik2 sana selalu (apa yang penting kerjasama hehe)

@Wanieys a.k.a IbuQalief
alhamdullillah..rezeki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...