Pages

Thursday, June 11, 2009

::ada apa denganmu::



hahahaha~!!
adushhhh~!!




Haiisshhh~!! ujian...ujian. rosmawar...kuatkan hati kamu~! apa lah naseb, dalam dok mau lari-lari dari budak ni, tup tup, terkena satu kumpulan la pulak, damn~! Ini sudah dikira simpton-simptom bahaya nih...bisa mengundang nahas kat hati akuh ni~! huhu..

apakah ini satu lawak, owh~! owh~! atau...permainan hidup agaknye...tapi siyesly, permainan ni tak beshhh okay, langsung tak mendatangkan gembira...kalau kalah, hati hancur macam debu. Kalau menangpun, mesti terasa mcm sedikit tak best jugak...sebab aku tengah kompius tahap gaban.

Nak kata suka, macam menyampah..tapi nak kata tak suka, kadang-kadang macam suka. so,
SUKA atau TAK SUKA~? kalau suka, SUKA BANYAK ke SUKA SIKIT~! Kalau tak suka, TAK SUKA BANYAK ke TAK SUKA SIKIT~! neenooong neeenoonggg~!! pening-pening... (cik rose, jangan nak merepek panjang berjela okay)

T______________T


Haaiiishhhh~! tapi nape disaat2 aku cuba menghindar, semakin dekat pulak dia nak datang...shoooowhhh~! shooooowhh~! pergi main jauh-jauh...jangan rapat-rapat okay,
~_^


saya mahu menang dalam pertarungan ini walaupun pertarungan ni hanya pertarungan sebelah pihak sahaja, lagipun budak tu tak tau pun hati kuh tengah bertarung sebab dia, kalau dia tau pasti dia gelak sakarstik...gelak guling-guling atas lantai kebanggaan sambil kembang-kembang idung, damn~! ....apa-apa pun, hati~! jangan biar cair okay, chaiyok-chaiyok~!



* hati SAYA masih belum sembuh, gara-gara MR. SWEET TALKER~! He takes me for granted, hate him~!




2 comments:

KyLa is KaLyLa said...

rose..
sabo ek...
i paham i paham
T_T

Blossoming Rose said...

tu la tuh, kel...

susah betol kalu bab2 soal hati nih
T_______T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...