Pages

Saturday, June 13, 2009

::sekali sekala menerima sakit::



saya tengah sakit telinge merangkumi sebelah kepale sekali and sakit lidah juga..telinge n sebelah kepale tu rase sakit sngt, gile sakit bile disentuh... pendek kata kulit kat area situ terase mcm disiat-siat...lidah pulak naik bijik2 and bintik2, nak cakap pun kene cover-cover....and bile nk ckp, sedikit pelat bunyiknye, huhuhu...bile dah macam tu, badan pun mule la ngade-ngade nk rase sengal-sengal ayam [ade ke perumpamaan ini, ahh~ belasah aje~!]...

harap ini tiade kene mengene dengan simptom H1N1 ataupun sipmtom2 virus berbahaye yang lain...mintak dijauhi dari semua itu, AMIN~! So, plan ari nih...mo ketiduran and baring2 jer sepanjang hari~!

T__________________________T





* sempat lagi menulis blog walaupun sakit gila2 tahap dewa tingkat lapan belas[hardcore blogger gamaknye]...anyway, dah tak tahan nak tanggung sakit nih. mo rest cepat2, sayonara people~!



4 comments:

sunflower said...

kak ros...take care..
siannye~ne mst sbb letih ngn prasaan wif mr.sweetalker tu kn.. jgn pk sgt..
if he meant to u, no matter wat, he wil b yours.. allah knows d best for us.. nvr stop praying ok??
(sori, comment psl mr.sweettalker tuh kt post ni.. :p)

btw..sy pn mahu berbaring2 bermalasan d rumah saja wiken ne...

jgn lupa makan ubat...


btw..hr tuh, bai pn rs cm nk plh bground ne...tp cm bekenan kaler pink hitam tuh, sbaek ag, if x sm bground kte... we hv d same taste aite?? :P

Blossoming Rose said...

thank u bai syg~!
kite xsuke mkn ubt, biar baik sendirik jer, huhuhu..

anyway, we have a great taste aite~!! dun u think so~?



* wiken adalah ari untuk bermalas-malasan...so, apa lagi jom baring2 (~____^")

wawa_syazwany said...

kak rose...get well soon..jgn lupe mamam obat yee...

Blossoming Rose said...

okay darling,
tq,
(~___^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...