Pages

Saturday, June 20, 2009

::dingin dan sejuknye::


berhati 'ais'

Hati ini paling sukar untuk di dekati, sikap anda seorang yang agak berahsia dan anda tidak mudah mempercayai kata-kata orang disekeliling anda. Sayang seribu kali sayang....kerna, hati anda mudah dicairkan oleh si dia yang pandai mengayat dan menyusun kata-kata. Kelebihan hati ais adalah pandai menyimpan rahsia.


Heh~!! patotle trase sejuk and dingen semacam jer...saye memiliki hati sesejuk 'ais' rupenye. Hurmmm, ais mudah cair, maksudnye hati saye juge begitu..Ouh tidak~! People, jangan nakal2 nak amek kesempatan oke...anyway, kalu macam tu hati saye kine dudok kat dalam peti ais selalu2 le nih. Takpun bermastautin kat antartika jer, sure tak cair,hehehe...Anyway, saye rase memang hati saye sedingen ais. Tak percaye? Kalau nak tau, saye susah nak rapat dengan org atau biarkan orang laen rapat2 dengan saye...tapi kalu sekali dah rapat/ngam...saye akan sayang selamanya~! Sometimes, sampai terover sayangs la, which is not gud ekceli...bab rahsie2 pulak...saye rase, saye mmg seorang yg secrective and pemendam rase. I prefer to keep it to myself rather than sebok bercerita pada org...tambah2 rahsie yg melibatkan diri sendirik. Sorry people~! Until now, nobody really2 knows me better even my bestfriends or family. There is something about me which is still remain mystery..yea ke? Hahaha, mungkin juge ^__________^'

By the way, walaupun saye seorang yang suke berahsie, tapi saye sangat cinte pade gossip2...xbegitu Bai~? We love gossiping to fullfill our leisure time kan,hoho...anyway, gossip2 pun tak bermakne rahsie dibocorkan oke~! Rahsie anda2 maseh selamat di genggaman saye...RAHSIE tetap RAHSIE, dun worry ~___________^' [ Bai,nak kasik tau nih... aku tiru style frame color2 ko tu yea, boleh?]



* itu adalah result kuis yg saya amek dari fesbuk...how about u, people? what type of 'heart' that 's belongs to u...



2 comments:

sunflower said...

kak ros..yep~gossip pengisi masa lapang...like supplement pills gitu :p

frame kaler2 yg mana ne kak rose? x pasan lak i? :))

eh eh..font kasik besar a sket..skt mata gua :p

Blossoming Rose said...

ala, frame kaler2 yang dekat gmbar alin tu [entry wish besday]...

mmg sajek gua taruk font kecik2...biar saket mata lu,hoho~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...