Pages

Thursday, June 11, 2009

::macam terbau-bau kete baru [updated]::


UPDATE:
...kak eida...
Wah~! udah kompen ketenye bakal dapat but still nk surprise2 lagi kete apa, huhuhu...maybe a week or more for the new car to jadik hak milik kekal kakak saya nih...die kata mcm nak nanges masa let go kete lama warna merah (baby ken) dia ni..kete tu banyak berjasa kat dia and ofkos pada adik2 kesayangan dia yg lima org nih jugak...bytheway, sentimental jugak kakak saya yg sorang nih yea...dear, jangan lupa bwk org naek kete baru tu nanti yea, xsabor dah nih~! (^____^")


UPDATE LAGI:
...nona...
my bestfriend nih pun bakal dpt kete jugak, kalu tak salah kete MyVi yang sngt2 diidam2 kan...maybe kene tunggu sminggu dua agi...neway, gud for her sbb dia mmg suka berjalan2, bila ada kete nih musti langkah kakinye makin panjang~! apa2 pun dun forget me yea laling (~_____^)



kunun-kununnya ini gambar kakak saya tu~! sama tak~?


dengar cite, kakak saya yang sorang nih (lain mak dan lain ayah) nak beli kete baru..bila saya tanya kete apa, dia kata 'SURPRISE~!' Huh, I'm dying to know u know, huhuhu...nak main surprise-surprise la pulok... tak suke tau~!

anyway...tak sabar-sabar nak naek kete BARU u ~_^




* dia asek suh saya amik lesen kete...tapi saya sangat degil. Dun worry dear, insyallah...ada rezeki bulan ni i amik yea




2 comments:

FATENEDAN said...

wahhh..sgt berbkt melukis..

ngeeee..^_^

niway thanks for ur support..

Blossoming Rose said...

thank u...

tp bakat ini dtg dikala saya mengantuk kat dlm kelas,huhuhu...

* org tekun mendengar...saya tekun buat benda laen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...