Pages

Friday, June 19, 2009

::asek-asek soal hati [updated]::



(T_______________________T ')


sad



=/

kompius




UPDATE:
citenye cenggini.... [tiru ayat seorg teman...lame btol die tak hupdate2 blog die...mane ntah menghilang~! rindu plak rasenye,hahaha] bebalek ke cite asal...mo dijadikkan cite, saya ngan budak itu kebetulan dibahagikan ke dalam group yang sama untuk menjayakan satu aktiviti/game [AGAIN~! ha'ah AGAIN~!]... Saya agak shock banget jugaklah tapi xpe, cool bebeh...jgn gabra sngt~!


there is one time, tiba2 saya rasa ada yang memerhati so apa lagi tanpa segan silu terus saya toleh... tup2.. mcm nak luruh jantung saya nih, budak itu tengah pandang seh...hah~! pandang saya?? jeng jeng jeng ...xtaulah kalu saya yg perasan lebey2 tp seriusly memang die tengah pandang waktu tu, lama jugak la die pandang...xtipu [mate die sangat santek oke~! kalah mata saya dowh...]


Seperti biasa di kale itu juga, dengan serta-merta...saya bertukau menjadik manusie yang paling kekurangan oksigen lalu kepanikan tahap gaban...so, cepat2 saya toleh kat tempat lain...siot~! xsuke! xsuke!...ke suke! suke! aduh tidak tetap pendirian btol cik rose nih,huhuhu...


anyway, banyak lagi peristiwe2 sepanjang hari tersebut yang melibatkan budak itu...tapi biarlah rasie~! [malas mo panjang2kan cite...bikin saya lagik kompius aje]




* peristiwa siang td membuatkan saya bertambah kompius...kenapa mcm tu,i hate it~!




10 comments:

wawa_syazwany said...

hati sangat complicated untuk difahami kan?

Blossoming Rose said...

yup~!
tambah2 bila kita cuba nak jauh...makin dekat pulak dia nk datang,hahaha

* adushhh, rasa gila sekejap..

teddi said...

hai salam kenal...
ala biase lah adat kehidupan...

Blossoming Rose said...

haittt~! slm kenal juge =)

KyLa is KaLyLa said...

rose i ni udah kritikal...
hahaha....

rose..
just go for it...
good luck... ;)

Blossoming Rose said...

nape u udah smpai tahap kritikal nih..
hati dah melt giler2 kah?
hahaha...

anyway,
i'm happy for u =)
gambatte neeee~!
~_____^

sunflower said...

rose~ budak itu saya kenalkah? hahahhahaha~ curiousnye~ :p

masa men paku2 n rod tuh rose grup bp ek? :)

biasa la..adat hidup..soal ht sukar di mengerti

Blossoming Rose said...

amboi bai~!

pandainye die nak korek2 rasie ea...

sunflower said...

hahaha~ rasa cm someone yg sy kenal je neh? btl x? ne yg x sbr nk tgu isnin ne..nk gosip2 :)

Blossoming Rose said...

alamk~!

isnin nih saye demam xdpt nk dtg fstep,hehehe...so, no gossip2oke,hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...